Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2007 16:50 - Кординатната система между ЛЮБОВТА, ОБИЧТА И СЕКСА...
Автор: joyna Категория: Тя и той   
Прочетен: 1609 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 31.05.2007 14:34


Всеки човек осъзнава нуждата от обичта, любовта и секса. Те са източник на много положителни емоции и карат човек да се чувства наистина ЖИВ!!!
За мен ЛЮБОВТА е постигнатата хармония между ОБИЧТА и СЕКСА, защото обичта е обич без секс, а може да има и секс без обич... Подсъзнателно всеки човек търси тази хармония, която е най-истинското щастие!
За повечето момчетата /мъже в повечето случаи секса е доказателство за мъжественост, като редовно обясняват на приятелите си с коя са спали и какво са правили... В повечето случаи за по-младите индивиди от мъжки пол секса е просто удоволствие, което не е задължително да води до обвързване. За по-улегналите вече мъже и жени, секса е нормално продължение на една връзка! Ето тук се намесва ОБИЧТА, която за момчетата е скрита.Те предпочитата да оправят някоя и да не намесват никакви чувства, защото така е по-лесно - няма да страдат ако се привържат към мацката, а тя ги нарани; не е нужно да си ангажират вниманието с такива неща.
Докато при мъжете секса е просто една необходимост, за жените и най вече за момичетата на моята възраст и по-мъничките от мен по-важното е да изпитват чувства към момчето/мъжът до тях.  За момичетата първия път винаги е свързан с чувсва и физическо привличане, но това не значи, че се винаги се случва по този начин. За момчетата обаче е въпрос на чест да прекарат повече момичета през леглото си! Защо тогава момичетата, които обичат секса и не се притесняват да показват желанието си да правят секс трябва да бъдат наричани КУРВИ, а мъжете, който успяват да минат повече мацки ги наричат ПИЧОВЕ?!Не е ли това полова дискриминация?!А живеем в общество, в което всички са равни, нали?! ДА, ДА! Само на думи! Защо след като може мъжете да правят секс без чувства жените да не могат?! Мъжете постоянно го правят!!!

А обичта...тя също може да бъде самостоятелна. Както секса има по-голямо значение за момчетата така обичта е по-важна за момичетата. Обичта е нещо красиво, истинско, обичта е чувство, в което не е нужно да се намесва и господин СЕКС!!!Няма нищо по ценно от това да знаеш, че човекът, който обичаш също те обича истински и СЕКСА не е най-важното нещо за него. Най-важото нещо за него си ТИ!!!

Ето затова мисля, че ЛЮБОВТА е хармония между ОБИЧТА и СЕКСА!!! Без Обич, Секса е временно удоволствие, което дори и на мъжете им омръзва, когато няма Любов. А без Секс Обичта  е лишена от тази близост и откровеност, която я има само в Любовта. Именно затова смятам, че ЛЮБОВТА е най-красивото и исктинско чувство в света, защото тя се гради от ОБИЧТА, взаимното разбирателство и СЕКСА!!!
Но да не забравяме, че...”ВСЯКО ПРАВИЛО СИ ИМА ИЗКЛЮЧЕНИЯ!” J


Тагове:   между,   ОБИЧТА,


Гласувай:
0



1. candysays - Хубав пост, joyna :)
12.03.2007 12:38
В общи линии е точно така, както си го написала... Тоест присъединявам се към твоето мнение. (макар че не съм съвсем съгласна, че момчетата за разилка от момичетата не изпитвали чувства, привличане и обич... Мисля, че те са не по-малко емоционални и нуждаещи се от грижа, нежност и любов, отколкото момичетата. Друг е въпросът как го показват...Така че по мое мнение има всякакви момчета и момичета- и по-емоционално настроени и по-сексуални. Това не зависи от пола, а от душата на човек! Според мен поне :)

Иначе- зрели разсъждения, поздравявам те :)))*
цитирай
2. joyna - Съгласна съм с теб...
14.03.2007 12:05
и те изпитват чувства и т.н., но в повечето случаи, когато са по-малки(момчетата) предпочитата да се правят на мъжкари и да не показват какво изпитват... Вярно е, че има и такива момичета и даже напоследък по мой наблудения май нещата се обръщат и мацките стават по-груби и много често си играят с чувствата на момчетата и после защо се пазели...ами ако някой се изгаври и с мен така, както много жени правят...и аз ще се пазя ;)))
цитирай
3. candysays - Да, така е май напоследък...
14.03.2007 12:34
Много тъжен факт, според мене...
(аз съм крайно емоционален човек, и нежно и любвеобвилно същество и момиче, затова...)

Както и да е. Всеки сам си знае, и си решава, и се оправя както може... в крайна сметка.
***
цитирай
4. joyna - ПРАВИЛНО!!!
15.03.2007 12:47
Всеки да се оправя както знае!:)) Ааама да не забравяме, че ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА -рано или късно! НО по-добре късно отколкото НИКОГА!
Целувки за всички търсещи ЛЮБОВТА и...Не се отказвайте...В нея е надеждата за по-добър живот ;)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: joyna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 66914
Постинги: 18
Коментари: 61
Гласове: 257
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031